Mansur Yavaş, AKP döneminde yapılan 'gizemli' odayı anlattı: 'Işık yok, ses yalıtımlı'

Mansur Yavaş, AKP döneminde yapılan 'gizemli' odayı anlattı: 'Işık yok, ses yalıtımlı'

Yavaş, "Makam odasının arkasında bir oda var. Düğmeye basıyorsunuz filmlerdeki gibi açılan kapı yapılmış. İçeride bir oda var, oradan lavaboya geçiyorsunuz. Sol tarafta da ikinci bir oda var, tamamen kapalı, oradan da koridora gizli çıkış yapabiliyorsunuz. Ama iki odanın arasında bir tane odacık var" diyerek, AKP döneminde yapılan 'gizemli' odayı anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye binasına AKP döneminde yaptırılan ‘gizemli’ odayla ilgili “Bu odada ışık yok, elektrik düğmesi yok. Küçücük kutu gibi bir oda. Ses yalıtımlı bir oda. Bir belediye başkanının böyle odaya niye ihtiyacı olur?" diye sordu.

Hürriyet Gazetesi Ankara Bürosu'nu ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Hande Fırat’ın sorularını yanıtladı. Yavaş, Fırat ile sohbeti sırasında makam odasının arkasında bir 'oda' olduğunu söyledi.

Hürriyet'ten Hande Fırat'ın 'sağır oda' olarak aktardığı 'makam odasının arkasından çıkan oda' hakkında Mansur Yavaş şunları söyledi:

"Makam odasının arkasında bir oda var. Düğmeye basıyorsunuz filmlerdeki gibi açılan kapı yapılmış. İçeride bir oda var, oradan lavaboya geçiyorsunuz. Sol tarafta da ikinci bir oda var, tamamen kapalı, oradan da koridora gizli çıkış yapabiliyorsunuz. Ama iki odanın arasında bir tane odacık var. Bu odada ışık yok, elektrik düğmesi yok. Küçücük kutu gibi bir oda. Ses yalıtımlı bir oda. Bir belediye başkanının böyle odaya niye ihtiyacı olur?"

DAHA FAZLA