Mafya lideri Peker bildiğiniz gibi: 'Devlet sokağa çık derse çıkarız'

Mafya lideri Peker bildiğiniz gibi: 'Devlet sokağa çık derse çıkarız'

AKP'ye yakınlığıyla bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Peker yine provokatif bir açıklama yaptı. Peker, "Devlet sokağa çık derse çıkarız" dedi.

Organize suç örgütü liderliğinden yargılanıp hüküm giyen Sedat Peker, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin olarak bir yazı kaleme aldı. AKP'nin sıkıştığı her konuda provokatif açıklamalar yaparak yurttaşları tehdit eden Peker bu kez de "Devlet ne görev verirse yaparız, sokağa çık dese çıkarız" dedi.

Daha önce de "Bu Suça Ortak Olmayacağız" bildirisine imza atan Barış Akademisyenlerini “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız, kanlarınızla duş alacağız” şeklinde tehdit eden ve "İmkânı olan ruhsatlı silah alsın, hazırlıklı olsun" diyerek silahlanma çağrısı yapan Peker,'in kanunsuz hiçbir şey yapmadığını savunan yazısı şöyle:

"Kıymetli dostlarım

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında art niyetli insanlara prim vermemek için herhangi bir açıklamada bulunmadım. Etrafı dinlemeyi daha doğru buldum.

Tahmin edersiniz ki; ‘’Güzel ülkemizi bir gün Venezuela’ya çevirmek istiyorlar. Bu yüzden imkanı olan iyi insanlar ruhsatlı silah alsınlar’ dediğim için konuyu apayrı bir yere getirip sanki, ‘Tüm muhalifleri seçim sonrası öldüreceğiz’ demişim gibi saçma sapan bir algı oluşturmaya çalıştılar.

Ben bahçedeki çiçeklerden bile bahsetsem biliyorum ki; bazıları bunu da apayrı bir yere çekeceklerdir.

Yukarıda anlattığım düşüncelerimden dolayı böyle bir duruş belirlerken, yine bu kalitesizlerin bazıları korktuğum için açıklama yapmadığımı yazdılar. Bazıları ise açıklama yapmadığım bu süre zarfında, ülkede iç savaş çıkarmak için planlar yaptığımı yazdılar.

Kıymetli dostlarım, bu ülkenin vatan evlatları yani bizler, devletimiz bizlere ne görev verirse onu yaparız. Devletimiz ‘Sokağa çıkın’ dese sokağa çıkarız.

“Sabır edin evinizde oturun” derse de evimizde otururuz.

Bu anlamda bizim hiçbir kompleksimiz olmaz. Ya da devlet görevlilerimizin başarılarında rol çalma gayretimiz de olamaz.

Bizler kanunsuz hiçbir şey yapmayız. İnanın içimdeki hisleri anlatmak için en az 40 sayfa yazı yazmam gerekliydi. Fakat resimdeki bu dayıyı ve söylediği sözü görünce, ‘Tamam işte budur, tüm bu kalitesizlere verilecek en kısa, en anlamlı cevap budur’ dedim."