Madrid'de şiddetli patlama: En az 2 ölü, çok sayıda yaralı

Madrid'de şiddetli patlama: En az 2 ölü, çok sayıda yaralı

Madrid'de meydana gelen patlama sonucu olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye gönderildi. İlk belirlemelere göre ise en az 2 kişi hayatını kaybetti.

İspanya'nın başkenti Madrid'de bir binada şiddetli patlama meydana geldi. Patlamanın gaz sızıntısı sebebiyle olduğu öne sürüldü. Madrid Belediye Başkanı  Almeida, olayda en az 2 kişinin hayatını kaybettiğini çok sayıda kişinin yaralandığını açıkladı.

İspanya'nın başkenti Madrid'in La Latina bölgesinde yer alan Toledo caddesindeki 7 katlı bir binada saat 15.00 sularında bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından Madrid itfaiyesi, olay yerine 9 ambulans 11 itfaiye aracı yönlendirildiğini açıkladı.

El Pais'in haberine göre, Madrid Belediye Başkanı José Luis Martínez Almeida, olayda en az 2 kişinin hayatını kaybettiğini çok sayıda kişinin yaralandığını açıkladı.

El Pais, patlamanın 'Residencial Los Nogales La Paloma' adı verilen huzurevinin yanında gerçekleştiğini belirtti. Huzurevi sözcüsü, hiçbir huzurevi sakininin ve çalışanının yaralanmadığını bildirdi. Sözcü, "Tüm sakinleri sokağın karşısındaki otele tahliye ediyorlar" diye ekledi.

EL MUNDO: YÜKSEK İHTİMALLE GAZ PATLAMASI

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden El Mundo ise, patlamanın yüksek ihtimalle 'gaz patlaması' olduğunu iddia etti.