Maden mühendisi Canan Tosun, patronu Fatih Uygun'un saldırısına uğradı! 

Maden mühendisi Canan Tosun, patronu Fatih Uygun'un saldırısına uğradı! 

Marmara Adası'nda bir mermer şirketinde maden mühendisi olan Canan Tosun, patronu Fatih Uygun'ın saldırısına uğradı. Tosun hastaneden yayınladığı videoda "Şu an savcılık onu serbest bırakmış. Ben burada rapor almaya çalışıyorum" dedi.

İleri Haber

Marmara Adası'nda Terzi Mermercilik şirketinde maden mühendisi olarak çalışan Canan Tosun, patronu Fatih Uygun'un saldırısına uğradı.

Yayınladığı videoda bir gün önce tartışmalarının ardından Fatih Uygun tarafından bir odaya kilitlenerek şiddete maruz bırakıldığını anlatan Canan Tosun, "Şu an kolum alçıda. Bana yumrukla saldırdı" dedi.

Uygun'un kendisine tecavüz tehdidinde bulunduğunu ve küfrettiğini söyleyen Tosun, "Odadan zorla kaçtım. Dayısı içeri girip beni kurtardı" ifadelerini kullandı.

'SAVCILIK SERBEST BIRAKMIŞ, BEN RAPOR ALMAYA ÇALIŞIYORUM'

Fatih Uygun'dan kaçtığı sırada fabrika önünde çamura düştüğünü ve üzerine araba sürüldüğünü belirten maden mühendisi, hastanede kaydettiği videoda Uygun'un serbest bırakıldığını söyledi.

Canan Tosun şunları kaydetti:

"Fabrikanın önünde çamura düştüm. Beni öldürmek için üzerime araba sürdü. Beni bıçakla kovaladı. Fabrikanın içine girdim. İşçiler beni onun elinden alamadı. Şu an savcılık onu serbest bırakmış. Ben burada rapor almaya çalışıyorum."

'FATİH UYGUN TUTUKLANSIN'

Öte yandan TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, sosyal medya hesabından "Marmara Adası’nda bir mermer ocağında çalışan Maden Mühendisi Canan Tosun, işvereni tarafından darp edilerek şiddete maruz kalmıştır. Meslektaşımızla iletişime geçilmiştir. Şiddet uygulayan Fatih Uygun derhal tutuklansın" açıklaması yaptı.