Lady Gaga tecavüze uğradığını açıkladı

Lady Gaga tecavüze uğradığını açıkladı

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Lady Gaga, katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada tecavüze uğradığını açıkladı.

Geçtiğimiz gün Elle Dergisi’nin Beverly Hills’te düzenlediği 'Women in Hollywood' (Hollywood Kadınları) gecesine katılan dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Lady Gaga, katıldığı davette 19 yaşında tecavüze uğradığını açıkladı.

'İNSANLARI ETKİLEMEK İÇİN KIYAFET GİYMEYE İTİRAZ EDİYORUM'

Sahneye davet edildiğinde konuşma yapan Gaga, konuşmasında davete gelmeden önce kıyafet üstüne kıyafet denediğini, birçok ayakkabıyı giyip çıkardığını, en güzel mücevherleri taktığını, ipek kumaşlardan elbiseler denediğini fakat bir süre sonra bu yaptıklarından midesinin bulandığını söyledi ve ekledi:

"O anda 'Ne yapıyorum?' diye düşündüm. Sonuçta bir güzellik yarışmasında birbirimizle yarışmıyoruz. İnsanları etkilemek için kıyafet giymeye itiraz ediyorum. bugün o nedenle buraya takım elbiseyle geldim” şeklinde konuştu.

'KİMSEYE SÖYLEYEMEDİM'

Konuşmasının devamında 19 yaşında tecavüze uğradığını söyleyen Lady Gaga, yaşadıklarını kimseye söylememesini durumdan dolayı utanç duymasıyla gerekçelendirerek, "Hala kim olduğunu söyleyecek kadar cesur değilim. Çok gençtim. Tecavüze uğradıktan sonra sonsuza kadar değiştim. Kimseye söyleyemedim. Kendimden bile kaçtım. Ve bugün hala bu durumdan dolayı utanç duyuyorum. O dönem bana kimse yardım etmedi, kimse bana rehberlik etmedi" şeklinde konuştu.

DAHA FAZLA