Kurye sipariş olarak götürdüğü pizzaya tükürdü

Kurye sipariş olarak götürdüğü pizzaya tükürdü

Pizzaya tüküren kurye güvenlik kamerasına yakalandı.

Eskişehir'de pizza dağıtımı yapan motosikletli bir kurye, apartman içerisinde açtığı pizza kutusunun içine tükürdü, bunu da cep telefonuyla kayda aldı. Kuryenin bu görüntüsü ise apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Eskişehir'de bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerine göre bir kurye, elinde pizza kutusu ile apartmana girdi. Kurye, daha sonra pizza kutusunu açıp içerisine tükürdü. Bu anları kendi cep telefonu ile kayda alan kurye, daha sonra pizza kutusunu kapatıp siparişi teslim edeceği bir üst kata merdivenlerden çıktı.

Yetkililer, ismi açıklanmayan kurye hakkında siparişi veren kişinin şikayetçi olduğunu, başlatılan yasal işlemin sürdüğünü bildirdi.

ŞİRKETİN İDDİASI: ŞANTAJ

Konunun mahkemeye taşındığını söyleyen pizza firmasının yetkilisi Feyzal Güler yaşanan olayla ilgili şunları iddia etti: “Bize yeni işe giren bir kurye. Olayın gelişme şekli başka. Bu organize bir şebekenin işi. Bu görüntü bilinçli olarak kamera önünde çekilmiş. Sonra bu görüntü ile bize döndüler ve 1 milyon TL şantaj yolu ile para istediler. Bizim şirket avukatımız ile onların avukatı görüştü. Şirket avukatımızdan, karşı tarafın avukatı, “Elimizde bu görüntüler var, 1 milyon TL para istiyoruz. Aksi takdirde bunu yayınlayacağız” demiş. Bizim avukatımız da bunu yazılı olarak gönderin, değerlendirelim diyor. Bunun üzerine karşı tarafın avukatı yazılı 500 bin lira istediklerini belirten yazılı bir belge geçiyor. 500 bin lira bizden para istiyorlar. Biz bunu aldık Eskişehir’de Organize Suçlardan sorumlu savcıya suç duyurusunda bulunduk. Biz mahkemeye verdik. Savcı da bu vatandaşları çağırıp ifadelerini aldıkları gün, görüntü çıkmaya başladı."