Kurtlar Vadisi'ne 'zikir' vetosu

Kurtlar Vadisi'ne 'zikir' vetosu

Uzun yıllar boyunca AKP iktidarının iç ve dış politikalarına paralel biçimde "derin devlet" hikayeleri anlatan TV dizisi Kurtlar Vadisi'yle ilgili ekrana dönme girişimleri sonuçsuz kaldı.

Necati Şaşmaz'ın 8 yaşındaki oğluyla zikir yaparken çekilen görüntüsü, yeniden çekilmesi planlanan Kurtlar Vadisi'ni yine iptal ettirdi. Show TV’nin, projeden vazgeçtiği öne sürüldü.

Uzun yıllar boyunca AKP iktidarının iç ve dış politikalarına paralel biçimde "derin devlet" hikayeleri anlatan TV dizisi Kurtlar Vadisi'nin yeniden ekrana dönmesi için dizinin ‘Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın projeyi çekmek için yaptığı tüm görüşmeler sonuçsuz kalmıştı. Son olarak ise Şaşmaz'ın yapımcı Polat Yağcı'yla ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ adını verecekleri diziyi çekme planı yaptığı ortaya çıkmıştı.

TV 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yağcı dizi için Show TV ile masaya oturdu. Üstelik ‘Polat Alemdar'ın özel jetiyle Pensilvanya'ya gittiğini ve uçaktan indiğini gösteren bir de teaser çekildi. Oyuncu görüşmeleri başladı. Fakat Şaşmaz'ın heyecanı yine yarım kaldı.

SHOW TV PROJEDEN VAZGEÇTİ

İddiaya göre Show TV aynı dönemde 8 yaşındaki oğlu ile zikir çekerken görüntüleri ortaya çıkan Necati Şaşmaz hakkında çıkan haberlerden rahatsız olup projeden vazgeçti.

‘KENDİNİ MEHDİ OLARAK GÖRÜYOR’

Necati Şaşmaz'ın eşi Negahan Kaşıkçı, açtığı boşama davasına, kendini mehdi olarak gören Şaşmaz'ın Kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu sunmuştu. 8 yaşındaki oğlunun bu tarikatın velihattı olarak görüldüğünü ifade eden Kaşıkçı, "Ben insanlık dışı birçok uygulamasını gördüğüm bu tarikata oğullarımın bulaşmasını asla istemiyorum" demişti. Mahkeme, Şaşmaz ile Kaşıkçı'nın boşanmasına karar verirken, annenin 8 yaşındaki çocuğun tarikat merkezine götürülmemesi yönündeki talebini reddetmişti.

DAHA FAZLA