Kumarhanede görüntüleri ortaya çıkan AKP'li Öztürk: Kumar oynamıyordum, kahve içiyordum

Kumarhanede görüntüleri ortaya çıkan AKP'li Öztürk: Kumar oynamıyordum, kahve içiyordum

AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı ve eski Muğla milletvekili Nihat Öztürk, kumarhanede görüntülerinin ortaya çıkması üzerine yaptığı son açıklamada, ''Kumar oynamıyordum, kahve içiyordum'' dedi.

AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı ve eski Muğla milletvekili Nihat Öztürk’ün, kumarhanede çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada çok konuşulan görüntülere ilişkin ''Bu klasik bir FETÖ taktiğidir'' diyen Öztürk, yaptığı son açıklamada ise ''Kumar oynamıyordum, kahve içiyordum'' dedi.

Söz konusu görüntülerde kumarhanede bir makinenin önünde oturduğu görülen Öztürk, sorulara, ''10 kişilik bir arkadaş grubuyla Karadeniz gezisi yapmıştık. Oradan da Batum’a geçmiştik. Ben dışarıdaydım, otele geldim, odama çıktım, arkadaşlarıma baktım, gazinoya gitmişler. Bunun üzerine onları çağırmak için yanlarına gittim. Üzerimde palto ve atkı var. Oraya sadece onları çağırmak için gittim, zaten kumar oynamadığım da görüntülerde var. O sırada da kahve içtim. Kumar oynamıyordum. Biri video çekip yayınlamış, ahlaki değil'' yanıtını verdi.

'AK PARTİ'Yİ YIPRATMAK İSTEYEN FETÖ'CÜ ZİHNİYET'

Batum'daki görüntüleriyle ilgili Odatv’den Murat Sökdü'ye konuşan AKP'li Nihat Öztürk, şunları söylemişti:

''Bu parti içi muhalefetin bana hazırladığı bir kumpastır. Bu klasik bir FETÖ taktiğidir. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın videosu bizleri ve partimizi yıpratmak için genel merkeze de gönderilmişti. AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortlamıştır. İnsanların yatak odalarına kadar girerek görüntülerini çekip servis eden zihniyet bu gün Batum'da ortaya çıkmıştır.''