Krizin geldiği son nokta: Anne, çocuğunu AVM'de terk etmek zorunda kaldı

Krizin geldiği son nokta: Anne, çocuğunu AVM'de terk etmek zorunda kaldı

AKP'nin ekonomik krizin olmadığı yönündeki açıklamaları bir kez daha boşa düştü. Bir anne, 3 yaşındaki oğlunu geçim sıkıntısı sebebiyle bir alışveriş merkezinde terk etmek zorunda kaldı.

Bursa’da yaşayan bir anne, cebine ''Çok zor durumdayım, çocuğa bakacak durumum yok. Tek Çarem buydu” notu bıraktığı 3 yaşındaki oğlunu bir alışveriş merkezinde terk etmek zorunda kaldı.

AKP hükümeti tarafından ekonomik kriz olmadığı yönünde yapılan açıklamalara rağmen, yurttaşların geldiği durumu gözler önüne seren çarpıcı bir olay yaşandı. Bursa'da daha 3 yaşında olan Hamza isimli bir çocuk, annesi tarafından ekonomik nedenlerden dolayı bir alışveriş merkezinde terk edilmek zorunda kaldı.

'BİR BAŞIMA BU KADAR YAPABİLDİM'

Dün Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir AVM’de yaşanan olayda bir anne, 3 yaşındaki oğlunu saat 15.30 sıralarında bir AVM’nin oyun parkına getirdi. Küçük çocuğun bir süre sonra ağlaması üzerine yanına güvenlik görevlileri geldi. 

Bir süre anneyi arayan güvenlik görevlileri, çocuğun cebinde bir not buldu. Güvenlik görevlileri okudukları notta ''Çok zor durumdayım, çocuğa bakacak durumum yok. Tek çarem buydu, Bir başıma bu kadar yapabildim. Kendime bakamıyorum, bu konuda çocuğumu da pişman etmek istemiyorum Çocuğun adı Hamza, annesinin Gamze'' ifadelerinin yazılı olduğunu gördü.

Annesi tarafından terk edilmek zorunda kalındığı anlaşılan küçük çocuk haber verilen polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Notun altına isminin Gamze olduğunu yazan anneyi bulmak için başlatılan tahkikat sürüyor.

DAHA FAZLA