Krizin faturası emekçiye kesiliyor, valilik 'psikolojik' diyor

Krizin faturası emekçiye kesiliyor, valilik 'psikolojik' diyor

Kocaeli Valiliği, oğluna okul tarafından istenen pantolonu alamadığı için intihar eden babaya ilişkin skandal bir açıklama yaparak 'olayın ekonomik sebeplerle ilgisi yok, olay psikolojik' dedi.

İleri Haber

İş kazası geçirdiği için işten atılan ve oğluna okul tarafından istenen pantolonu alamayan İsmail Devrim'in intihar etmesi üzerine Kocaeli Valiliği bir açıklama yaptı. 2 saat içerisinde inceleme ve araştırma yapıldığının iddia edildiği skandal açıklamada “intiharın psikolojik olduğu, maddi nedenlere dayanmadığı” savunuldu. 

FATURA EMEKÇİLERE KESİLİYOR, VALİLİK 'PSİKOLOJİK' DİYOR

Liseye giden oğlunun okul kıyafetlerini alamayan ve çocuğunun pantolonu yüzünden derse alınmadığını öğrenen Devrim, bu olayla birlikte bunalıma girerek hayatına son verdi. Devrim'in intiharının ekonomik sebeplere dayanmadığını iddia eden Kocaeli Valilik ise krizin faturasının emekçilere kesildiğinin üstünü örtmeye çalışarak Saray'ı savunmaktan geri kalmadı.

2 SAATTE TÜM İNCELEMELERİ BİTİRMİŞLER

Valiliğin yaptığı açıklamada, kamuoyunun yanlış bilgilendirilerek olumsuz algının oluşturulmaya çalışıldığını iddia etti. "Yapılan araştırma ve inceleme sonucunda, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı olay sebebinin psikolojik nedenlere dayandığı anlaşılmıştır" şeklinde devam eden açıklamada yaşanan olaydan 2 saat sonrasında tüm araştırma ve incelemelerin tamamlandığı iddia edildi.

'İNTİHAR PSİKOLOJİK NEDENLERE DAYANIYOR'

Kocaeli Valiliği'nin yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde: