Koruyucu ekipman için CHP'li başkana teşekkür eden hekim hakkında soruşturma!

Koruyucu ekipman için CHP'li başkana teşekkür eden hekim hakkında soruşturma!

Dr. Sibel Gören, paylaşımında "Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını #ProtestoEdiyorum. Hem de Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu'nun tüm soruşturmaların ertelenmesi ile ilgili yazısı varken..."  ifadelerini kullandı.

İleri Haber

Aile Sağlığı Merkezine salgından koruyucu ekipman gönderen CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e sosyal medyadan "Aile Sağlığı Merkezlerinin unutulduğu günlerde…” paylaşımıyla teşekkür eden aile hekimi Dr. Sibel Gören hakkında soruşturma başlatıldı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından Saraybahçe Aile Sağlığı Merkezi’ne koruyucu ekipman gönderildi. Merkezde görev yapan aile hekimi Dr. Sibel Gören, Fatma Kaplan Hürriyet’e sosyal medyadan yaptığı "Aile Sağlığı Merkezlerinin unutulduğu günlerde bizi unutmayan @fatmakaplan #fatmakaplanhürriyet ve #izmitbelediyesi'ne çok teşekkürler... " paylaşımıyla teşekkür etti.

Bu paylaşımın ardından Gören hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Gören, yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Bu paylaşımım şikayet edilmiş. Hakkımda soruşturma açılmış, savunmam isteniyor. Buradaki suç unsuru nedir acaba? Bu günlerde bile bunlarla uğraşılmasını #ProtestoEdiyorum. Hem de Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu'nun tüm soruşturmaların ertelenmesi ile ilgili yazısı varken..."  ifadelerini kullandı.

 

DAHA FAZLA