Koruma talebi reddedilen Çilem Kılıç, boşandığı Alper Gül tarafından katledildi!

Koruma talebi reddedilen Çilem Kılıç, boşandığı Alper Gül tarafından katledildi!

Boşandığı Alper Gül tarafından sokak ortasında katledilen Çilem Kılıç'ın daha önce koruma talebiyle polise başvurduğu fakat başvurusunun reddedildiği ortaya çıktı.

İzmir'in Dikili ilçesinde, kendisinden boşanan Çilem Kılıç'ı silahla öldüren Alper Gül, eski kayınvalidesini ve komşusunu da ağır yaraladı.

İddiaya göre, Alper Gül, İsmetpaşa Mahallesi 32 Sokak'ta karşılaştığı Çilem Kılıç'a tabancayla ateş açtı. Genç kadın kanlar içinde yere düşerken, Gül kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çilem Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Daha sonra eski kayınvalidesi Selime Özduran'ın evine giden zanlı, Özduran ile o sırada evde bulunan komşuları Sibel Yarcı'ya ateş açtıktan sonra intihar etti.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gül'ün öldüğünü belirledi.

Ağır yaralanan Selime Özduran, Necla-Mithat Öztüre Bergama Devlet Hastanesi'ne, Sibel Yarcı ise Dikili Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÖLDÜRÜLMEDEN ÖNCE KORUMA TALEP ETMİŞTİ

Çilem Kılıç'ın, öldürülmeden önce, polise gidip boşandığı erkek tarafından ölüm tehditleri aldığını söyleyerek koruma talep ettiği fakat kendisine koruma verilmediği öğrenildi.

Çilem Kılıç

DAHA FAZLA