Koronavirüste ikinci sağlıkçı vakası mı?: 'Olgu sayısı çok artmış durumda'

Koronavirüste ikinci sağlıkçı vakası mı?: 'Olgu sayısı çok artmış durumda'

Muhtemel Covid-19 tedavisi gören Tutluoğlu paylaşımında, “Hastalanmadan önce günde ortalama 5-6 adet olası Covid vakası görüyordum. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre olgu sayısı çok artmış durumda” ifadelerini kullandı.

İleri Haber

İstanbul’da Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak çalışan Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu’na koronavirüs teşhisi konuldu. Tutluoğlu, salgına yakalandığı bilinen ikinci sağlık çalışanı oldu.

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tutluoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 3 günden bu yana muhtemel yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü duyurdu. Tutluoğlu paylaşımında, “Hastalanmadan önce günde ortalama 5-6 adet olası Covid vakası görüyordum. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre olgu sayısı çok artmış durumda” ifadelerini kullandı.

 Tutluoğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Pazartesiden beri muhtemel Covid zatürresi nedeniyle hastanede yatıyorum. Hastalanmadan önce günde ortalama 5-6 adet olası Covid vakası görüyordum. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre olgu sayısı çok artmış durumda. İnşallah düzelince mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz”

İKİNCİ SAĞLIKÇI VAKASI MI?

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Dr. Cemil Taşçıoğlu’na da geçen günlerde koronavirüs teşhisi konulmuştu. Karantina aldında olan ve tedavisi süren Taşçıoğlu, sosyal medyada yayınladığı videoda, “Kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu” söylemişti.