Koronavirüs nedeniyle can kayıpları resmi olarak 50 bine yaklaştı...

Koronavirüs nedeniyle can kayıpları resmi olarak 50 bine yaklaştı...

Günlük Koronavirüs Tablosu, bugün 3 saat gecikmeyle paylaşıldı. Tablonun paylaşıldığı Sağlık Bakanlığı sitesinin çöktüğü görüldü. Sağlık Bakanı Koca ise vakaların paylaşımının yeni bir ekrandan izleneceğini duyurdu.

İleri Haber

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, son 24 saatte 4 bin 418 yeni Covid-19 vakası tespit edilirken,  50 kişi ise hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığı’nın günlük olarak yayınladığı ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına dair son 24 saatteki verilerin yer aldığı Günlük Koronavirüs Tablosu, bugün 3 saat gecikmeyle paylaşıldı. Tablonun paylaşıldığı Sağlık Bakanlığı sitesinin çöktüğü görüldü.

Paylaşılan tabloya göre ise, son 24 saatte yapılan 216 bin 252 testin 4 bin 418’i pozitif çıktı. 50 kişi ise Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Toplam can kaybı 49 bin 782'ye ulaştı.

‘VAKA SAYILARINI YENİ BİR EKRANDAN İZLEYECEĞİZ’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir paylaşım yaparak, vakaların açıklanmasında yeni bir yönteme gittiklerini duyurdu. Koca, paylaşımında "Artık vaka sayılarını ve aşı programının seyrini yeni bir ekrandan izleyeceğiz. Daha önce paylaştığımız tüm detayları ise haftalık raporlar halinde yayınlamaya devam edeceğiz. İller aşı olmada yarışacak” ifadelerini kullandı.