Konya'da bir erkek, kendisinden boşanmak isteyen kadının evini yakmaya çalıştı

Konya'da bir erkek, kendisinden boşanmak isteyen kadının evini yakmaya çalıştı

Selçuklu'da bir erkek, kendisinden boşanmak isteyen kadının yaşadığı evin kapısı açılmayınca kapıyı ateşe verdi.

Konya'da Ö.Ç. isimli erkek, kendisinden boşanmak isteyen D.Ç.'nin yaşadığı evi ateşe verdi. Komşuların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, bina sakinlerini tahliye etti, yangın büyümeden söndürüldü.

Selçuklu ilçesi Güleryüzlü Sokak'ta yaşanan saldırıda iddiaya göre, Ö.Ç. isimli erkek, akşam saatlerinde eşi D.Ç.'yi arayarak barışmak istediğini söyledi. D.Ç. ise telefonda görüştüğü Ö.Ç.'ye boşanmak istediğini iletti.

Ö.Ç. bir süre sonra geldiği evin kapısı açılmayınca kapıyı dışarıdan ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri, bina sakinlerini tahliye etti, yangın büyümeden söndürüldü.

Olay yerine gelen D.Ç. gazetecilere, eşinin alkollü olduğunu iddia ederek, "Kavgalıydık, boşanmak istediğimi söyleyince, gelip, evi yakmış" açıklamasında bulundu. İtfaiye ve polis ekiplerinin olay yerinden ayrılmasının ardından apartmana tekrar gelen Ö.Ç., bu sefer de başka bir dairenin kapısını yakarak, kaçtı. Bu yangın da ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.

Saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldı.

DAHA FAZLA