Kocaeli'de bir kadın, evli olduğu erkek tarafından katledildi!

Kocaeli'de bir kadın, evli olduğu erkek tarafından katledildi!

Kocaeli’de Kiraz Y. isimli kadın, evli olduğu erkek tarafından katledildi. Katil Mustafa Y., katlettiği kadının cesedini kanepenin altına sakladı.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, 43 yaşındaki Mustafa Y. isimli erkek, evli olduğu 36 yaşındaki Kiraz Y.’yi balta ile öldürdükten sonra cesedini kanepenin sakladı. Mustafa Y. saatler sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Kadın cinayeti, öğle saatlerinde, Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Oruçreis Caddesi’nde bulunan 5 katlı binanın 4’üncü katında meydana geldi. En büyüğü 13 yaşında olan çocuklarının başka bir odada bulunduğu sırada Mustafa Y., Kiraz Y.'nin boynuna balta ile vurdu. Kiraz Y. aldığı darbe ile yaşamını yitirdi.

Kiraz Y.'nin cesedini kanepenin altındaki sandık bölümüne koyan Mustafa Y., daha sonra kanları temizleyerek gece saatlerinde ise teslim oldu.

Eve gelen polis, incelemelerde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından katledilen kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Mustafa Y. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DAHA FAZLA