Kliniğinde çalışan hekime cinsel saldırıda bulunan öğretim görevlisi serbest bırakılmamış

Kliniğinde çalışan hekime cinsel saldırıda bulunan öğretim görevlisi serbest bırakılmamış

Özel kliniğinde çalışan hekimi darp edip ardından da tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanan öğretim Üyesi Hasan Bilgili serbest bırakıldığı iddialarına açıklık getirildi.

Özel kliniğinde çalışan hekimi darp edip ardından da tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanan Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Hasan Bilgili serbest bırakıldığı iddia edilmişti.

Twitter'da avukat Umur Yıldırım, Hasan Bilgili'nin mağdurun şikayetini geri alması üzerine serbest bırakıldığı paylaşımını yapmıştı.

Yıldırım yaptığı paylaşımda "Ankara Üniversitesi hocası Prof. Dr. Hasan Bilgili kendisine ait hayvan hastanesinde çalışan veteriner Ç.B.'ye şiddet uygulayıp tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanmıştı hatırlarsınız. Bugün Hasan Bilgili'nin tahliye edildiğini, mağdurun şikayeti geri aldığını üzülerek öğrendim" ifadelerini kullanmıştı.

SERBEST BIRAKILMAMIŞ

Yıldırım daha sonra yaptığı paylaşımda ise "Kamuoyunu asılsız beyanlarla yanılttıklarını tespit etmiş bulunmaktayım.Hasan Bilgili,hayvan hastanesinde çalışan veterinere şiddet ve tecavüz ettiği için, Hasan Bilgili'nin tutuklulugu hala devam etmektedr. Mağdure şikayetini geri çekmemiştir. Mağdurenin haklı davasında yanındayız" dedi.