Kırklareli’nde bir kişi daha sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti

Kırklareli’nde bir kişi daha sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti

Kırklareli’nin Vize ilçesinde sahte içkiden zehirlenen Soner Tolukan'ın ardından Tayfun Yatkın da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Böylece Kırklareli’nde sahte içki nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 3’e yükselmiş oldu.

Türkiye’de son dönemde artan sahte içki ölümlerine bir yenisi daha eklendi. 

Kırklareli’nin Vize ilçesinde balıkçılık yapan Soner Tolukan'ın isimli yurttaşın ardından, Tayfun Yatkın'da  sahte içki nedeniyle yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan 4 kişi, Vize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Soner Tolukan ve Tayfun Yatkın Çerkezköy'de özel bir hastaneye, diğer 1 kişi ise Çorlu'daki hastaneye götürülerek, tedaviye alındı. 
Durumu ağır olan Soner Tolukan, dün akşam saatlerinde, Tayfun Yatkın ise bugün hayatını kaybetti. Diğer 2 kişinin ise hastanelerde tedavilerinin sürdüğü ve durumlarının ağır olduğu bildirildi.


Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde dün hayatını kaybeden Derya Altan'ın ardından Soner Tolukan ve Tayfun Yatkının da ölümleriyle, Kırklareli'de sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.