Kirişçi'den seçim yorumu: 'Öbür dünyada soracaklar'

Kirişçi'den seçim yorumu: 'Öbür dünyada soracaklar'

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, seçimlere ilişkin konuştu.

Ağrı'da AKP'lilerle bir araya gelen Bakan Vahit Kirişçi, gelecek seçimlerin önemli olduğunu söyleyerek, "Hepimiz öbür dünyaya gideceğiz. O tarafa gittiğimizde soracaklar" diye konuştu.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, AKP Ağrı İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada seçimlere de değinen Kirişçi, 2023’te yapılacak seçimlerin bugüne kadar yapılan seçimlerin hepsinden daha önemli olduğunu söyledi.

'O TARAFA GİTTİĞİMİZDE SORACAKLAR'

AA'nın aktardığına göre, "Seçimlerin hepsi kritikti, bunların hepsi önemliydi ama bu seçim çok daha önemli" diyen Kirişçi, "Hepimiz öbür dünyaya gideceğiz. O tarafa gittiğimizde soracaklar. İnsanlık adına bu memleketin, milletin değil, tüm mazlum milletlerin selameti adına atmanız gereken hangi adımı attınız? Hamdolsun bunun verilecek cevabı var" ifadelerini kullandı.

'BİZ SİZLERİN HİZMETKARIYIZ'

Sözlerine, "Gönül koyduğunuz, kızdığınız, darıldığınız milletvekili olabilir, il başkanı olabilir, il yöneticisi olabilir, belediye başkanı olabilir, belediye meclis üyesi olabilir ama biz bunlardan arınıp kendimiz için değil bütün mazlum milletler için, evet 'Tayyip Erdoğan’ın kendi istikbali değil, milletin istikbali başta olmak üzere mazlum milletlerin istikbali ve onların istiklalidir' diyeceğiz. Bunun için de çok çalışacağız" diyerek devam eden Kirişçi, "Biz sizlerin hizmetkarıyız. Bu kritik eşiği de Allah’ın izniyle aşacağız. Yani o masanın altı, üstü, etrafı falan bunların hiçbirinin kıymetiharbiyesi yok. Bu millet, erdemiyle, irfanıyla, ferasetiyle ve basiretiyle Allah’ın izniyle gerekeni yapar ama biz bir olduğumuzu, iri olduğumuzu, beraber olduğumuzu, kardeş olduğumuzu bir kez daha göstermek durumundayız" diye konuştu.