Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Bu adamda ne hak var ne hukuk

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Bu adamda ne hak var ne hukuk

Kılıçdaroğlu, iptal edilen KPSS ile ilgili Erdoğan'ın "biz orada boşta bulunsak bunu seçime kadar satacaklardı" sözlerine yanıt verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan'ın KPSS'de soruların sızdırılması skandalına ilişkin olarak 6'lı muhalefet masasın suçlayarak "Biz orada boşta bulunsak bunu seçime kadar satacaklardı" sözlerine yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, "Aslında diyor ki, muhalefet bu kadar güçlü olmasaydı, benim çalıntı sınavlar umurumda olmaz. Ama işte seçim kapıda, ben de umursuyor gibi yapıyorum. Bunda ne hak var ne hukuk; ne haram var ne helal... Hiçbir şey yok." dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KPSS yorumuyla ilgili olarak gençlere seslendi. "Gençler görün ve duyun; bu adam böyle biri, zihni böyle çalışıyor" diyen Kılıçdaroğlu, şu paylaşımı yaptı:

"Erdoğan iptal edilen KPSS ile ilgili "biz orada boşta bulunsak bunu seçime kadar satacaklardı" demiş. Aslında diyor ki, muhalefet bu kadar güçlü olmasaydı, benim çalıntı sınavlar umurumda olmaz. Ama işte seçim kapıda, ben de umursuyor gibi yapıyorum.

Gençler görün ve duyun; bu adam böyle biri, zihni böyle çalışıyor. Bunda ne hak var ne hukuk; ne haram var ne helal... Hiçbir şey yok. Sadece büyük bir boşluk."