Kılıçdaroğlu'ndan 'aday' açıklaması: 'Belediye başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum'

Kılıçdaroğlu'ndan 'aday' açıklaması: 'Belediye başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin açıklamasında "Belediye başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye /ABB) Başkanı Mansur Yavaş\'ın ismi sıkça konuşulurken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu\'ndan açıklama geldi. Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum" dedi.

Karar TV’de Gündem Özel programına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Millet İttifakının cumhurbaşkanlığı için belediye başkanlarını aday gösterip göstermeyeceğine ilişkin şunları söyledi:

"Belediye başkanlarımızın görevlerine devam etmelerini istiyorum. Öncelikle belediye meclislerinde çoğunluğumuz yok. Onun olmadığı yerde belediye başkanlığını başka bir partiye teslim etmiş oluruz. O zaman İstanbullu, Ankaralı bize ne diyecek? O bağlamda kafamda ciddi soru işaretleri var. İkincisi seçildiler, önce bir bulundukları kentin güvenini kazansınlar önlerinde bir zaman var. O zaman diliminde çalışır deneyim kazanırlar iyi noktalar alanlarda kendilerini gösterirler o çerçevede görevlerini sürdürmeleri lazım"

DAHA FAZLA