Kılıçdaroğlu: Kapalı kapılar ardından darbe planları yapıldı, biz bunu çözdük

Kılıçdaroğlu: Kapalı kapılar ardından darbe planları yapıldı, biz bunu çözdük

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sandıkların kapanmasının ardından Ankara'da CHP Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada "Kapalı kapılar ardından darbe planları yapıldı, 8 bin oy ile biz bunu çözdük" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi önünde yaptığı açıklamada, "Kapalı kapılar ardından darbe planları yapıldı, 8 bin oy ile biz bunu çözdük" ifadelerini kullandı.

CHP BAHÇESİNE OTOBÜS GETİRİLDİ

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın bildirdiğine göre, sandıkların kapanmasının ardından CHP Genel Merkezi'nin bahçesine 31 Mart'ta olduğu gibi otobüsün getirilmesi de dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLDU

İmamoğlu'nun seçimi kazandığının kesinleşmesinin ardından twitter'dan bir paylaşım yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Her şey çok güzel olacak demiştik ve #HerŞeyÇokGüzelOldu!" dedi.

Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

-Demokrasiye inanan insanlar sizlerle herkes gurur duyuyor, kapalı kapılar ardından darbe planları yapıldı, 8 bin oy ile biz bunu çözdük.

-Devletin bütün imkânlarına, bütün baskılarına rağmen bu ülkenin insanları demokrasiden yana tavır.

-Artık hiçbir güç mazbatayı vermemezlik edemez.

-82 milyon demokrasi mücadelesi verdi, şimdi demokrasiye sahip çıkma zamanı.

-Ankara'da bir tarih yazdık, Ekrem İmamoğlu da üç büyük imparatorluğa ev sahipliği yapan İstanbul'u Dünya'nın en önemli markası yapacak.

-Herkesi kucaklayacağız, bizi eleştirenleri de. Hiç kimseye ama hiç kimseye kin beslemeyeceğiz, öfke beslemeyeceğiz.