Kervana MHP'li belediye de katıldı: Olmayan mehteran takımıyla insan kaçırmışlar!

Kervana MHP'li belediye de katıldı: Olmayan mehteran takımıyla insan kaçırmışlar!

AKP’li belediyelerde ortaya çıkan insan kaçakçılığı skandallarına bir yenisi de MHP'li belediyede eklendi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Adana’nın Karataş ilçe belediyesindeki insan kaçakçılığını duyurdu.

İleri Haber

CHP'li Veli Ağbaba, MHP'li Karataş Belediyesi'nin 'olmayan mehteran takımıyla' insan kaçırdığını, yurt dışına giden 30 kişiden 20'sinin geri dönmediğini açıkladı.

AKP’li belediyelerde ortaya çıkan insan kaçakçılığı skandallarına bir yenisi de Milliyetçi Hareket Partili (MHP) belediyede eklendi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Adana’nın Karataş ilçe belediyesindeki insan kaçakçılığını duyurdu.

Ağbaba, paylaşımında, "MHP'li Adana Karataş Belediyesi 'olmayan mehteran takımıyla' insan kaçırmış. Gri pasaportla yurt dışına gönderilen 30 kişiden 20'si geri dönmemiş. Anlaşılan 'Avrupa'ya vizesiz seyahat' sözünü sadece kendilerine uygulamışlar" ifadesini kullandı. 

Ağbaba, İçişleri Bakanlığı Müfettişi Nail Atay'ın belediye meclisi üyesi bir isme ifade istemiyle yazdığı yazıyı da paylaştı.