Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesip 6 yerinden bıçakladı!

Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesip 6 yerinden bıçakladı!

Hadımköy’de kendisini polis olarak tanıtan çakarlı araç sürücüsü Muhammed Enes Uysal, kendisine yol vermeyen bir aracın önünü keserek sürücüyü 6 yerinden bıçakladı.

İstanbul'un Hadımköy ilçesinde kendisine yol vermediği gerekçesiyle Dadaş Aras isimli yurttaşın aracını ''polisim'' diyerek durduran, Muhammed Enes Uysal isimli saldırgan, Dadaş Aras'ı 6 yerinden bıçakladı. Lüks aracında çakar da bulunan Uysal'ın ünlü bir iş insanının oğlu olduğu ifade edildi.

Saldırı, dün akşam saatlerinde Hadımköy’de meydana geldi. İddiaya göre 34 PML 55 plakalı lüks minibüsün sürücüsü Muhammed Enes Uysal aracında bulunan çakar tertibatını kullanarak aracıyla seyir halindeyken kendisine yol vermeyen Dadaş Aras’ın önünü kesti. İddialara göre polis olduğunu ve kendisine neden yol vermediği şeklinde Aras’a tepki gösteren saldırgan, sürücüyle tartışamaya başladı.

6 YERİNDEN BIÇAKLADI!

Tartışma sırasında önü kesilen Dadaş Aras cep telefonu ile yaşananları ve araçta bulunan çakar sistemini kaydetmeye başladı. Önü kesilen Aras'ın görüntüleri çektiği sırada iyice sinirlenen saldırganın küfürler ederek tehditler savurduğu görüldü. Bir süre sonra telefon kaydı son bulurken saldırgan şahıs Dadaş Aras’ı 6 yerinden bıçakladı.

HALA YAKALANAMADI

Çevrede bulunan vatandaşlar hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Aras’ı ambulans ile hastaneye kaldırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri de araç üzerinde parmak izi çalışması yaparak kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

YAKALAMA KARARI VE YUR DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinden kaçan Muhammed Enes Uysal'ın yakalanması için çalışma başlatırken, saldırganın kanuna aykırı çakar lamba taktığı belirlenen minibüse el konuldu.

Ayrıca Uysal hakkında yakalama kararı çıkarıldı ve yurt dışına çıkış yasağı konuldu.