Kendisinden boşanmak isteyen kadının yüzünü kesip 20 kez bıçaklayan erkeğe indirimli ceza!

Kendisinden boşanmak isteyen kadının yüzünü kesip 20 kez bıçaklayan erkeğe indirimli ceza!

İstanbul'da Mehmet Katar isimli erkek, kendisinden boşanmak isteyen kadının yüzünü "Bu da benden sana iz kalsın" diyerek kesip 20 defa bıçakladı. Mehmet Katar'a çıkarıldığı mahkeme tarafından indirimli ceza verildi.

İstanbul'da Aralık 2019'da şiddet uyguladığı için kendisinden boşanmak isteyen Süheyla Katar'ın yüzünü, "Bu da benden sana iz kalsın" diye kesip, 20 kez de bıçaklayan Mehmet Katar'a indirimli ceza verildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, polis tarafından Pendik’te yakalanan Mehmet Katar’a tasarlayarak, canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açtı.

Mehmet Katar savunmasında evli olduğı kadının kendisini aldattığını iddia etti. Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava geçtiğimiz hafta karara bağlandı. 

Aziz Özen'in Hürriyet'te yer alan haberine göre, mahkeme heyeti sanık Mehmet Katar’ı önce ‘nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. 

Suçun teşebbüs aşamasında kalması ve sanığın bu suçu mağdureden gelen haksız tahrik niteliğindeki eylemleri nedeniyle duyduğu hiddet ve şiddetli elemin etkisiyle işlediğinin anlaşıldığını belirten mahkeme heyeti, sanık Mehmet Katar’ın 15 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına hükmetti.

DAHA FAZLA