Kendisinden boşanan kadını defalarca bıçaklayan erkekten akılalmaz savunma: 'Öldürme ve yaralama niyetim yoktu'

Kendisinden boşanan kadını defalarca bıçaklayan erkekten akılalmaz savunma: 'Öldürme ve yaralama niyetim yoktu'

Kendisinden boşanan kadının boğazını kesip, beş kez bıçaklayan Poyraz Çavdar, mahkemede 'öldürme ve yaralama' niyetinin olmadığını öne sürdü.

Geçen yıl 10 Ekim'de kendisinden boşanan Oya Aydoğdu'nun boğazını kesip, beş kez bıçaklayan Poyraz Çavdar, mahkemede 'öldürme ve yaralama' niyetinin olmadığını iddia etti.

Antalya'nın Kemer ilçesinde Poyraz Çavdar isimli erkek, boşandığı kadının telefonda konuştuğu Gökhan K.'yi de iş yerinde darp edip bıçakladıktan sonra jandarmaya teslim oldu.

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Poyraz Çavdar suçlamaları kabul etmedi. Kendisini, “Ben hiç bir şekilde ne Gökhan, ne de Oya'ya karşı öldürme niyetiyle hareket etmedim. Her ikisine karşı yaralamaya da niyet etmedim" dedi.

Oya Aydoğdu, ifadesinde şiddetin yıllardır sürdüğünü ifade ederek: “Evlendikten 1 ay sonra uyuşturucu ticareti suçlaması ile cezaevine girdi. 9 ay cezaevinde kaldı. Bu sürede bir kız çocuğumuz oldu. Ancak Poyraz'ın düzenli bir işi yoktu. Devam eden süreçte yavaş yavaş ben aldatmalarını da yakaladığım için 2012 yılında boşandık. Evli olduğumuz sürede bana sürekli sözlü ve fiziki şiddet uyguluyordu. Bir süre sonra kızımız için tekrar bir araya geldik. Yine bu sürede de bana sözlü ve fiziki şiddete devam etti. İstanbul'da düzgün bir işi ve ortamımız olmadığı için 2017 yılında Antalya'ya taşındık. Emlakçı olan Gökhan K.'yi de kayınvalidem internetten bulmuş. Evi tutan da kayınvalidemdir. Antalya'ya taşındıktan sonra iftarlarda, bayramlarda, özel günlerde Gökhan abi ve ailesi ile görüştüğümüz oldu. Poyraz Kemer'e taşındıktan sonra da kendine göre bir ortam kurdu ve burada da uyuşturucu kullanmaya devam etti" dedi.

Mahkeme sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

DAHA FAZLA