Kendisinden ayrılmak isteyen Zeynep Şenpınar‘ı öldüren Selim Ahmet Kemaloğlu tutuklandı

Kendisinden ayrılmak isteyen Zeynep Şenpınar‘ı öldüren Selim Ahmet Kemaloğlu tutuklandı

Kendisinden ayrılmak isteyen Zeynep Şenpınar’ı darp ettikten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren Selim Ahmet Kemaloğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muğla’da, kendisinden ayrılmak isteyen Zeynep Şenpınar’ı darp ettikten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren ve kendisini de bıçakla yaralayan milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü’nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar, 24 Mayıs’ta sevgili Selim Ahmet Kemaloğlu tarafından darp edildi ve göğsünden bıçaklanması sonucu yaşamını yitirdi. Genç kadını katlettikten sonra kendini de yaralayan Kemaloğlu, polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı. Kemaloğlu, Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alındı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zeynep Şenpınar’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

1 AYDIR AYRILMAYA ÇALIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Polis ekiplerince yapılan incelemede Zeynep Şenpınar’ın bir arkadaşına, “Ahmet ile net bir şekilde bitti. 1 aydır hiçbir şekilde birbirimizle alakamız yok. Ben sadece aşırı alışkanlığın verdiği üzüntüyü yaşıyorum. Şarttı belki de” mesajı attığı ortaya çıktı.

Selim Ahmet Kemaloğlu’nun ise cinayetin hemen ardından kendisine ait sosyal medya hesabından “İki cana kıydınız, gözünüz aydın” paylaşımı yaptığı belirlendi.

14 SUÇ KAYDI VARDI

Kemaloğlu’nun son olarak 28 Ağustos 2019’da ‘cinsel saldırı ve kasten yaralama’ suçundan gözaltına alındığı ve savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Kemaloğlu’nun ‘nitelikli dolandırıcılık ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ gibi son 9 yılda toplam 14 suç kaydı bulunduğu bildirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu olan Selim Ahmet Kemaloğlu’nun emniyetteki işlemleri tamamlandı. Bugün ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme’ suçundan adliyeye çıkarılan Kemaloğlu, Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

‘YİNE KAFAMDA KURDUKLARIM YÜZÜNDEN ŞİDDET UYGULADIM’

Selim Ahmet Kemaloğlu'nun Zeynep Şenpınar‘a daha önce de şiddet uyguladığını itiraf ettiği ortaya çıktı. Kemaloğlu ifadesinde, “Geçtiğimiz ocak ayında Zeynep ile yine kafamda kurduklarımdan dolayı tartışmıştık ve şiddet uygulamıştım” dedi.

DAHA FAZLA