Kendisi için hazırlanan mezarı ziyaret etti

Kendisi için hazırlanan mezarı ziyaret etti

Akbulut, arkadaşının cenazesine katılmak için gittiği mezarlıkta, kendisi için hazırlanmış mezarı ziyaret etti.

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki Alaattin Akbulut, asker arkadaşının cenazesine katılmak için gittiği mezarlıkta, 6 ay önce kendisi için kazılan mezarı da ziyaret etti.

AMELİYATTA NABZI DURUNCA MEZAR YERİ HAZIRLANDI

Oltu ilçesinde yaşayan evli ve 4 çocuk babası Alaattin Akbulut, 6 ay önce Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bağırsaklarından ameliyat oldu. Akbulut'un ameliyat sırasında nabzı durdu. Öldü sanılan Akbulut'un yakınları, Çengelli mahalle muhtarını telefonla arayarak mezar kazdırılmasını istedi. Mezar yeri kazılırken, Akbulut yeniden hayata döndürüldü. Akbulut, hastanedeki tedavisinin ardından birkaç gün sonra da taburcu edildi.

‘GARİP BİR DUYGU’

İlçede yaşamını yitiren asker arkadaşı Ömer Akçay'ın cenazesine katılmak için mezarlığa giden Akbulut, kendisi için kazılan mezarı ziyaret etti. DHA’nın haberine göre, mezarın başında bir süre oturan Akbulut, garip bir duygu olduğunu belirterek, "Asker arkadaşımın cenazesine geldim. Arkadaşımı defnettikten sonra benim için kazılan mezarı da ziyaret ettim. Şu an sağlık durumum iyi. Ölüm hak ama insan üzülüyor. Garip bir duygu" dedi.

DAHA FAZLA