Kemal Kılıçdaroğlu: Beyefendiyi aşağı indireceğiz

Kemal Kılıçdaroğlu: Beyefendiyi aşağı indireceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'de bir yurt açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, "Yerel yönetimlerde bir başarı sağladık, çok güzel bir başarı sağladık. Sıra geldi ikinci etaba ikinci etapta da göreceksiniz beyefendi aşağıya indireceğiz. Hep beraber yapacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Karabağlar Belediyesi Atatürk Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu açılış töreninde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

- Türkiye'nin çözülmeyecek hiçbir sorun yoktur. Birlikte çözeceğiz.

- Bizde bir söz vardır, 'yetim hakkı yememek'. Parayı harcayanların hesap vermesi lazım. Eğer Türkiye'de 17 yılda hala yurt sorunu çözülmediyse bu ayıp siyaset kurumunundur. Biz CHP olarak bu sorunu 1 yılda çözeceğiz. Annenin ve babanın gözününün arkada kalmadığı bir ortamı sağlamak zorundayız.

Onlar Türkiye'nin geleceği,  onlar bizim bizi aydınlık geleceğe taşıyacaklar. Bizim görevimiz de ayrım yapmadan, ister doğudan batıdan ister Güney'den  nereden olursa olsun hizmet etmek olacaktır.

'BEYEFENDİYİ AŞAĞI İNDİRECEĞİZ'

Yerel yönetimlerde bir başarı sağladık, çok güzel bir başarı sağladık. Sıra geldi ikinci etaba ikinci etapta da göreceksiniz beyefendi aşağıya indireceğiz. Hep beraber yapacağız.

Gençler de her gelişmeyi yakından takip edecek. Siyaseti de takip edecek. Gençler sizler de vergi veriyorsunuz. Otobüse binerken vergi veriyorsunuz, ekmek alırken vergi veriyorsunuz dolmuşa binerken vergi veriyorsunuz. Bunların nereye gittiğini takip edeceksiniz. Cumhuriyeti kurduk gençlere emanet ettik onlar bizim geleceğimiz olacak

Gençler sizlere güveniyorum size, hepinize hepinize selamlar saygılar.