Kayserispor-Beşiktaş maçı sonrası küfür ve saldırı iddiası

Kayserispor-Beşiktaş maçı sonrası küfür ve saldırı iddiası

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Burada çok vahim bir olay yaşadık. Localarımız, yöneticilerimizin locası, milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı” dedi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, Kayserispor'la oynadıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, bir milletvekili ve kardeşinin Beşiktaş locasını basarak iki kişiyi yumrukladığını söyledi.

Yaptığı açıklamada, "Burada çok vahim bir olay yaşadık. Localarımız, yöneticilerimizin locası, milletvekili sıfatı taşıyan bir şahıs ve kardeşi tarafından basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı” ifadelerini kullanan Dalgakıran, yaşanan olayı 'acı bir şey' olarak tanımlayarak, “Burası Patagonya değil. Biz derhal davacı oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik, gerekli takibi yapacağız” dedi.

Dalgakıran açıklamasının devamında, "Kamera kayıtlarını istedik. Takibini yapacağız. Bu ülkenin parlamentosunda bu halkı temsil eden insanların sokak kabadayısı gibi insanları dövmeye kalkması... Bu büyük camia bunun bedelini sorar ve soracağız da" diye konuştu.

LOCA BASMAKLA SUÇLANAN ERSOY'DAN AÇIKLAMA

Beşiktaş locasını basmakla suçlanan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İHA muhabirine açıklamada bulunarak, "Kimse Beşiktaş Spor Kulübü'nün locasını basmadı. Bu konuyla ilgili kamera kayıtları mevcuttur. Loca basan taraf biz değil, aksine onlardır" dedi. Ersoy, "Çıkan arbedede kimin ne yaptığını görmedim ancak yumruk atan taraf biz değiliz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN KINAMA

Beşiktaş Kulübü de bir açıklama yayınlayarak, Kayserispor ile oynanan maçta yönetim kurulu üyelerine protokol tribünde yapılan saldırıyı kınadı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın Süper Lig'in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı müsabakayı izlemek üzere Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu'nda bulunan yönetim kurulu üyelerimize, karşılaşmayı takip ettikleri locada saldırıda bulunan kişileri şiddetle kınıyoruz" denildi.

"Saldırıyı gerçekleştirenlerin Kayseri şehrimizi ve Kayserispor camiasını temsil etmediklerini biliyor, futbolun güzelliğine gölge düşüren bu tür olayların bir daha asla yaşanmamasını temenni ediyoruz" denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim kurulu üyelerimize yapılan saldırıdan en az bizim kadar üzüntü duyduğuna yürekten inandığımız Kayserispor camiasının başkanı Sayın Berna Gözbaşı, başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'yi telefonla arayarak üzüntülerini ifade etmiştir. Kulübümüz, yönetim kurulu üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır."

DAHA FAZLA