Kayseri'de öğretmen Arife Nur Sarıoğlu, reddettiği Tolga Temur tarafından katledildi!

Kayseri'de öğretmen Arife Nur Sarıoğlu, reddettiği Tolga Temur tarafından katledildi!

Rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu, arkadaşlık isteğini kabul etmediği Tolga Temur tarafından okula gittiği esnada sokak ortasında katledildi.

Kayseri’nin Talas ilçesinde, 26 yaşındaki rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu, arkadaşlık isteğini kabul etmediği 29 yaşındaki Tolga Temur adlı erkek tarafından katledildi.

Talas ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi üzerinde, özel bir eğitim kurumunda rehberlik öğretmeni olarak çalışan Arife Nur Sarıoğlu, evinden çıkıp okula gittiği sırada arkadaşlık teklifini kabul etmediği Tolga Temur ile karşılaştı.

Tolga Temur, üzerinde bulunan tabanca ile genç öğretmene 3 el ateş ederek ağır yaraladı. Daha sonra kendisine de bir el ateş eden Tolga Temur de ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Arife Nur Sarıoğlu, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ağır yaralanan Tolga Temur de ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı. Sarıoğlu’nun cansız bedeni yapılan incelemenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kadın cinayetine ilişkin soruşturma başlatıldı.

Tolga Temur

DAHA FAZLA