Kayseri'de doktora silahlı saldırı

Kayseri'de doktora silahlı saldırı

Nöroloji uzmanı Dr. Erdal Kurt, iş çıkışı evine gittiği sırada Mehmet Göçer isimli bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Kayseri'nin Develi ilçesindeki Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastanesi'nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan 34 yaşındaki Dr. Erdal Kurt, iş çıkışı evine gittiği sırada Mehmet Göçer isimli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Develi ilçesi Camiicedit Mahallesi'nde meydana gelen saldırıda Develi Devlet Hastanesi'nde nöroloji uzmanı olarak görev yapan doktor Erdal Kurt'a, iş çıkışı evine gittiği sırada henüz bilinmeyen nedenle Mehmet Göçer tarafından tabanca ile ateş açıldı. Doktor Kurt, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olay yerinden kaçan fail, bir süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Dr. Kurt, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkine karar verildi. Doktor Kurt, sevk için ambulansa bindirildiği sırada yaptığı açıklamada, "Habersiz arkamdan saldırdı. Kendisini tanımıyorum" dedi.