Karamollaoğlu'ndan seçim açıklaması: Bir gece ansızın...

Karamollaoğlu'ndan seçim açıklaması: Bir gece ansızın...

Geçtiğimiz günlerde Sivas Katliamı'nın bir katliam olmadığını savunmasıyla gündeme gelen, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu seferde erken seçim açıklaması yaptı.

Temel Karamollaoğlu, Erdoğan'ın son günlerde sıkça kullandığı 'Bir gece ansızın' ifadelerini kullanarak, "Bir gece ansızın TEOG kaldırılıyor, üniversiteye geçiş sistemi değiştiriliyor. Türkiye bir gece ansızın seçim kararıyla karşılaşabilir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanlarına da değinen Karamollaoğlu, Bu başkanlar niçin istifa ettiriliyor? İstifa etmek istemeyen başkanlar ‘gereği yapılır’ diyerek ne ile tehdit ediliyor?” ifadelerini kullandı.

ESAS PROBLEM HER ŞEYİN BİR GECEDE OLMASI

Karamollaoğlı kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Sayın Cumhurbaşkanı son günlerde "Bir gece ansızın gelebiliriz, bir gece ansızın vurabiliriz" ifadesini sıkça kullanmakta. Oysa Türkiye’nin esas problemi de budur. Her şeyin bir gecede ansızın olması. İşlerin düşünmeden ve planlanmadan yapılması. Bir gece ansızın TEOG kaldırılıyor, üniversiteye geçiş sistemi değiştiriliyor. Bir gece ansızın belediye başkanları istifa ettiriliyor. Bu gidişle Türkiye bir gece ansızın seçim kararıyla karşı karşıya kalabilir. Öyle anlaşılıyor ki, iktidar attığı her adımı ülkeyi değil seçimi düşünerek atıyor."