Karaman'da kadın öğrencilere 'öleceksiniz' tehdidi

Karaman'da kadın öğrencilere 'öleceksiniz' tehdidi

Karaman'da KYK yurdunda kalan kadın öğrencilerin odalarına giren bir kişi, üzerinde "öleceksiniz" yazılı notlar bıraktı.

Karaman’da 1400 öğrenci kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’ne bağlı Nefise Sultan Kız Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri tehdit edildi.

Öğrenciler, gece saatlerinde odalarına giren siyah giyimli kimliği belirsiz bir kişinin kendilerini uyandırıp, Arapça bir şeyler söylediğini, üzerinde "sıra sizde", "öleceksiniz" yazan notlar bıraktığını söyledi. Öğrenciler ayrıca söz konusu kişinin odalarını ve kapılarını işaretlediğini belirtti.

Olayın ardından yaşanan panik nedeniyle öğrencilerden bazıları rahatsızlandı. Yurt görevlilerinin 112 Acil Servis’e haber vermesinin ardından yurda çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Binayı terk eden öğrenciler uzun süre dışarı bekledikten sonra görevliler tarafından yatıştırılarak yurt binasına alındı. 

Kendilerini tehdit eden şahsı gördüklerini belirten 8 öğrenci ifadelerine başvurulmak üzere Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

DAHA FAZLA