Kanal D İrem Derici’yi taciz eden kişiyle röportaj yaptı, Derici tepki gösterdi

Kanal D İrem Derici’yi taciz eden kişiyle röportaj yaptı, Derici tepki gösterdi

İrem Derici kendisini taciz eden kişiyle röportaj yapan Kanal D'ye tepki gösterdi: Başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır.

Şarkıcı İrem Derici, kendisini taciz eden kişiyle evinin yakınında röportaj yapan Kanal D’ye tepki gösterdi. Derici, sosyal medyadan "Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok. Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır. Yazıklar olsun” dedi. 

Şarkıcı İrem Derici, Kanal D’nin kendisini taciz eden ve serbest bırakılan kişiyle evinin etrafında röportaj yaptığı için Twitter’dan tepki gösterdi. Derici, “Yani ne diyeyim lanet olsun! Adam salınıyor, o yetmiyor 2 saat önce tekrar evimin oralarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken kendisine mikrofon uzatılıyor! Şaka mısınız ya! Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır! Yazıklar olsun!!!” diye yazdı. 

Derici ayrıca, “Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok, bunu sağlamak için elimden geleni yapsam da atılan bir adım yok! Ben hakkımı tam olarak hangi platformda aramalıyım? Burası da İrem Derici’nin apartmanı diye apartmanı çekip ana haber bülteninde yayınlamak haneye tecavüz değildir de nedir?” ifadelerini kullandı. 

Kanal D Ana Haber serbest bırakıldıktan sonra yine İrem Derici’nin evinin önüne giden Erol K. isimli kişiyle röportaj yaptı.