Kadıköydeki cinayet aydınlatıldı: Amcasını öldürmüş

Kadıköydeki cinayet aydınlatıldı: Amcasını öldürmüş

İstanbul, Kadıköy'deki bir çöp konteynerinde kesik erkek bacakları bulunmasının ardından olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin amcası Rıfat Rıza Ö.'yü öldürerek parçalara ayırdığı belirlendi.

Kadıköy'ün Acıbadem Mahallesi'ndeki Zeamet Sokak'ta bulunan bir çöp konteynerinde kağıt toplama işçileri, kesik bir bacağı fark etti ve durumu polise bildirildi. Olay yerine gelen polis, çöp konteynerinde ve çevrede inceleme yaptı. Yapılan inceleme sırasında bir bacak daha bulundu.

Polis aynı kişiye ait olduğu belirtilen bacakların bulunduğu konteyner ve çevresinde inceleme yaptı. İncelemenin ardından bacaklar, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

İlk bilgiler, bacakların bir kadına ait olduğu yönündeydi. Güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkarak hareket eden polis, 5 saatlik çalışma sonrasında kesik bacakların bir erkeğe ait olduğunu belirledi. Olayla ilgili şüpheli bir şahıs gözaltına alındı. Zanlının Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi. 

Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelinin amcasını öldürerek parçalara ayırdığı belirlendi. Polis, bacakların konulduğu çuvaldaki kargo şirketinin numarasından yola çıkarak şüpheliyi yakaladı.

AMCASINI ÖLDÜRÜP PARÇALARA AYIRMIŞ

Polis, bacakların içine konulduğu çuvalın üzerinde telefon numarası yazan bir kargo şirketini ulaştı. Kargo şirketi çuvalla kargonun gönderildiği kişinin adını polise verdi. Polisin gözaltına aldığı kişi, çuvalı arkadaşı F.Ö.’ye verdiğini söyledi. Bunun üzerine İkitelli’de yakalanan F.Ö., amcası Rıfat Rıza Öztürk’ü (55)  öldürdüğünü itiraf etti. Amcasını tartışma sonrası öldürdüğü öğrenilen F.Ö.’nün daha sonra cesedi parçalara ayırdığı tespit edildi. Polis, cesedin diğer parçalarına ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

DAHA FAZLA