İzmir'de Meral Şen sokak ortasında katledildi!

İzmir'de Meral Şen sokak ortasında katledildi!

Sokakta tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanan Meral Şen hayatını kaybederken, saldırı sonrası kaçan fail ise hala yakalanamadı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde sokakta tartıştığı kişi tarafından bıçaklanan 40 yaşındaki Meral Şen, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, bıçaklı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kadın cinayeti, dün gece saat 23.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 196 sokakta yaşandı. Meral Şen, iddiaya göre sokak ortasında tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandı. Bıçaklı saldırgan, olayın ardından beyaz renkli bir otomobille kaçarak kayıplara karıştı. Şen'in kanlar içerisinde yerde yattığını gören çevredeki yurttaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Şen'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Şen, doktorların tüm müdahalelerin rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şen'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

FAİLİN OTOMOBİLİ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelinin kullandığı otomobili Nazarköy mevkiinde terk edilmiş halde buldu. Öte yandan, cinayet zanlısının E.Ş. olduğu ileri sürülürken, cinayete ilişkin soruşturma sürüyor.

DAHA FAZLA