İzmir'de fabrikada patlama: 4 işçi yaralı

İzmir'de fabrikada patlama: 4 işçi yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, kağıt ve ambalaj deposunda patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında 4 işçi yaralandı.

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Atatürk Sanayi Sitesi 5046 sokakta bulunan bir kağıt deposunda patlama meydana geldi. İHA'nın haberine göre fabrikanın kağıt depolama malzemeleri taşınırken, forklift aracındaki tüpün patlaması sonucu büyük bir yangın çıktı. Patlamanın olduğu sırada depoda bulunan 4 işçi hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 sağlık ve 110 itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, tedavi altına alınan işçiler İbrahim Okanlar, Mesut Kökdeniz, Hasan Kaplan ve Arif Bilek'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, yangın kısa sürede deponun birçok noktasını sardı. İzmir'in Ödemiş, Tire, Bayındır, Kiraz, Selçuk, Menderes ilçelerinden takviye gelen 8 itfaiye aracı ve 32 itfaiye personeli yangına ilk müdahalede bulundu. Fabrikanın tamamını saran alevler, itfaiye erlerine uzun bir süre zor anlar yaşattı. Yangın 3 saatlik çalışmanın ardından ancak altına alınabildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.