İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya saldırı

Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından sokak ortasında saldırıya uğrayan Buğra Kavuncu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İstanbul’da Halk TV’de katıldığı programın ardından kanalın televizyon binasından çıkarken, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi yumruklu saldırıya uğradı.

Buğra Kavuncu, Halk TV'de İpek Özbey'in sunduğu programa katıldıktan sonra televizyon binasından çıkarken saldırıya uğradı. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi Kavuncu’nun yanına gelerek, “Bir şey sorabilir miyim?” dedi ve ardından yumruk attı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Kavuncu, daha sonra HalkTV'ye geçerek saldırı ile ilgili soruları yanıtladı.

Binanın güvenlik kameraları görüntüsüne göre sakin tavırlarla Kavuncu’nun yanına gelen 1.80 cm boylarındaki tişörtlü bir erkek hızla bir yumruk attıktan sonra geldiği yöne doğru koşarak kaçtı. Kavuncu’nun 5-6 metre arkasında duran iki kişi ise saldırganın peşinden koşmaya başladı.

Anka'da yer alan habere göre, Kavuncu'ya tahsis edilen korumanın gerekçe gösterilmeksizin kısa bir süre önce geri çekildiği öğrenildi.