İstismar tepkisine 'kara propaganda' diyen lise müdürü, soruları yanıtsız bıraktı

İstismar tepkisine 'kara propaganda' diyen lise müdürü, soruları yanıtsız bıraktı

İstismara tepki gösterenlerin 'kara propaganda' yaptığını iddia eden Cağaloğlu Lisesi müdürü Cafer Koçyiğit sorularımıza yanıt vermekten kaçtı.

İleri Haber

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi müdürü Cafer Koçyiğit, İsmailağa Cemaatine bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızını 29 yaşındaki müridi Kadir İstekli ile evlendirmesinin ve kız çocuğunun sistematik bir şekilde istismara maruz bırakılmasının ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından istismara tepki gösterenleri hedef aldı.               

Koçyiğit, paylaşımlarına ilişkin soru sormak istediğimizde ise telefonu yüzümüze kapattı.

‘KARA PROPAGANDA’

İstanbul’un en köklü liselerinden biri olarak nitelendirilen Cağaloğlu Anadolu Lisesi müdürü Cafer Koçyiğit’in, tüm Türkiye’yi sarsan istismar olayına ilişkin yaptığı paylaşımlar sosyal medyada gündeme geldi.  

Cağaloğlu müdürü Koçyiğit, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda 6 yaşındaki kız çocuğunun tarikatlar eliyle istismara maruz bırakılmasına tepki gösterenlerin ve olayı haberleştiren gazetecilerin “karalama çalışması" yaptığını iddia ediyor.

İLERİ HABER'İN SORULARINA YANIT VERMEDİ

İleri Haber olarak sosyal medya hesabından skandal ifadeler kullanan ve istismara tepki gösterenlerin “kara propaganda” yaptığını iddia eden Cağaloğlu Lisesi Müdürü’yle görüşmek istedik.

Koçyiğit ise kendisine ulaştığımızda “devlet memuru” olduğunu ve sorularımıza yanıt vermek için “yetkisinin” olmadığını söyledi.