İşten atılan Tasişder Başkanı Cemal Bilgin dayanışma eylemine çağırdı

İşten atılan Tasişder Başkanı Cemal Bilgin dayanışma eylemine çağırdı

Taşeron işçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nde 5 yıldır mücadele yürüten Cemal Bilgin yaptığı çağrıda hastane yemekleri daha sağlıklı çıksın dediği için işten çıkarıldığını belirterek "Desteğe ve dayanışmaya bütün çalışma arkadaşlarımı bekliyorum" dedi.

İşten atılan Taşişder Başkanı Cemal Bilgin'in İstanbul Üniversitesi öğrencilerine ve çalışanlarına yaptığı çağrı şu şeklide:

İstanbul Üniversitesi Çalışanlarına ve Öğrencilerine 

Ben Cemal Bilgin; İstanbul Tip Fakültesi'nde taşeron şirketler aracılığıyla hasta bakıcı olarak 10 yıldır çalışmaktayım. Haklarımızı aramak için kurduğumuz Taşeron işçileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinde 5 yıldır aktif olarak mücadele vermekteyim. 3 yıldır da hastanenin iş sağlığı baş temsilcisiyim. Taşeron işçisi arkadaşlarımla iş güvencesi (kadro) için, ruhsal ve bedensel hasta olmadan hastanede çalışmak için hukuksal ve sosyal anlamda çalışmaları hep birlikte yürütüyoruz. Hastane yemekleri daha  sağlıklı çıksın dediğim için isten çıkarıldım. Desteğe ve dayanışmaya bütün çalışma arkadaşlarımı bekliyorum. 

Tarih: 8.9.2016 Perşembe Saat 12:30
Yer: İstanbul Tip Fakültesi Mono Blok önü