İstanbul'da yurda yürüyen üniversite öğrencisine tecavüz

İstanbul'da yurda yürüyen üniversite öğrencisine tecavüz

İstanbul’da kaldığı yurda dönen bir üniversite öğrencisini, 4 metrelik bir duvardan camii avlusuna atıp daha sonra sürükleyerek götürdüğü odunlukta tecavüz eden Moğolistan uyruklu Tuvshınbayar E.(32) polis tarafından yakalandı.

DHA'nın haberine göre, Almanya’da okuyan ve öğrenci değişim programı Erasmus’la İstanbul’a gelen Türk vatandaşı A.Ç.(22) akşam arkadaşları ile gittiği bir kafeteryadan saat 01.00 sıralarında ayrılarak kaldığı yurda doğru yürüyemeye başladı. A.Ç.’nin önü Osmanbey civarı önünde bir kişi tarafından kesildi. Şahıs genç kızın önce cep telefonunu gasp etmeye çalıştı, ancak direnmesi üzerine onu yaklaşık 4 metrelik bir duvardan aşağı camii avlusuna attı. Yaralı haldeki kızı, avluda sürükleyerek caminin odunluğuna götüren erkek burada genç kıza tecavüz etti. Söz konusu şahıs genç kıza ait cep telefonunu gasp ederek kaçarken, A.Ç. bulunduğu yerden yaralı halde çıkarak polis ekiplerinden yardım istedi. Yarı baygın bir halde bulunan A.Ç. hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk kontrollerinde belinin kırık olduğu tespit edilerek tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Tuvshınbayar E.’nin bir tekstil atölyesinde çalıştığı hastanede tedavi gören A.Ç. tarafından teşhis edildiği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şahıs adliyeye sevk edildi.

DAHA FAZLA