İstanbul'da yol kenarına bırakılan atlara araba çarptı

İstanbul'da yol kenarına bırakılan atlara araba çarptı

İstanbul'da yol kenarına bırakılan atlardan 3 tanesi, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

İstanbul’da yol kenarına bırakılan 3 at, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Atlardan biri çarpmanın etkisiyle otomobilin ön camından içeri girdi. 3 atın ölümüne sebep olan araç sürücüsü ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Kaza, saat 06.30’da Silivri ilçesi E-5 kara yolu Kumburgaz-Büyükçekmece istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fikrettin Mermer yönetimindeki 34 EH 9625 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan başıboş 3 ata çarpı.

Çarpmanın şiddeti ile savrulan atlar olay yerinde yaşamını yitirdi. Atlardan biri ise aracın ön camını kırarak içeri girdi. Araç sürüsü Fikrettin Mermer kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Kaza sonrası olay yerine gelen ekipler, yaşamını yitiren atları ve aracı olay yerinden kaldırdı. Kazaya ilişkin bir soruşturma başlatılıp başlatılamadığı ise öğrenilemedi. (İHA)

DAHA FAZLA