İstanbul'da şüpheli kadın ölümü: Merdivenlerde bulundu

İstanbul'da şüpheli kadın ölümü: Merdivenlerde bulundu

Fatih'te yaşadığı apartmanın merdivenlerinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden 20 yaşındaki N.S.'nin ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde yabancı uyruklu genç bir kadın, dört katlı apartmanın merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olaya ilişkin 3 kişi gözaltına alındı.

Şüpheli ölüm, sabah 05.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi'ndeki Şakrak Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu erkek arkadaşı ile birlikte kaldıkları daireye gece saatlerinde giren 20 yaşındaki yabancı uyruklu N.S isimli genç kadın, saatler sonra merdivenlerde komşular tarafından yerde yatmış şekilde bulundu. Polis ve sağlık ekiplerine bildirilmesinin ardından yapılan inceleme sonucunda genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay sonrası polis ekipleri inceleme başlattı. Apartmanın üçüncü katında genç kadın ile birlikte yaşadıkları öğrenilen erkek arkadaşı ve yanında bulunan 2 kişi ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (İHA)

DAHA FAZLA