İstanbul'da Melek Güngörmüş, evli olduğu Süleyman Güngörmüş tarafından katledildi!

İstanbul'da Melek Güngörmüş, evli olduğu Süleyman Güngörmüş tarafından katledildi!

Silivri'de Süleyman Güngörmüş, alyans bozdurma bahanesiyle evli olduğu Melek Güngörmüş'ü öldürdü.

İstanbul'un Silivri ilçesinde Süleyman Güngörmüş isimli erkek, evli olduğu Melek Güngörmüş'ü katletti. Fail erkek, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Silivri'de 18 Ocak'ta meydana gelen kadın cinayetinde, Melek Güngörmüş, sistematik şiddete maruz bırakıldığı Süleyman Güngörmüş isimli erkek tarafından öldürüldü. Cinayet mahalinden kaçan failin abisine haber vermesiyle cinayet ortaya çıkarken, fail erkek, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ALYANS SATMA BAHANESİYLE ÖLDÜRDÜ

Melek Güngörmüş'ün abisi Emrah Ayaz, kardeşinin evliliğinin başlangıcındna itibaren sistematik şiddete maruz bırakıldığını daha önce de ölümle tehdit edildiğini belirtti. Ayaz, kardeşiyle fail arasındaki son tartışmanın da alyanslarının satılması bahanesiyle yaşandığını söyledi.

Ayaz, "Biz kız kardeşimizi mezara gömdük, onlar kafalarını öne eğeceği yerde gelip hala bize mal paylaşımı hesabı yapıyorlar" dedi. 

Melek Güngörmüş'ün kız kardeşi, Şimal Yazıcı ise, "Kadın cinayetlerinin son halkası benim ablam oldu. Ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz. Biz hiç ölüm acısı yaşamadık daha önce ama en beterini yaşattılar bize" diye konuştu.

Melek Güngörmüş'ün annesi Peyruze Ayaz ve babası Sait Ayaz da kızlarının katilinin en ağır cezayı almasını istedi.

Melek Güngörmüş

DAHA FAZLA