İstanbul'da kadın cinayeti: Gülsüm Yarış, boşandığı erkek Sedat Kalındaş tarafından katledildi

İstanbul'da kadın cinayeti: Gülsüm Yarış, boşandığı erkek Sedat Kalındaş tarafından katledildi

Küçükçekmece'de yaşayan Gülsüm Yarış, çocuklarını görme bahanesiyle evine gelen Sedat Kalındaş tarafından katledildi.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde, 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Gülsüm Yarış boşandığı erkek Sedat Kalındaş tarafından katledildi.

Kadın cinayeti, saat 10.00 sıralarında Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde bulunan apartman dairesinde yaşandı. İddiaya göre, Gülsüm Yarış yaklaşık 1 yıl önce Sedat Kalındaş'tan boşandıktan sonra Şanlıurfa'dan İstanbul'da ailesinin yaşandığı apartmana taşındı. Çocuklarını görme bahanesiyle Gülsüm Yarış'ın evine gelen Sedat Kalındaş, tabanca ile Yarış'a ateş etti.

Katil zanlısı Sedat Kalındaş kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Gülsüm Yarış'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

'KORKUDAN BOŞANDI'

Katledilen Gülsüm Yarış'ın annesi Fadime Yarış ise cinayete ilişkin şunları söyledi:

 

"Kızım korkudan boşandı. Eve geldiğinde içeri almaya korkuyordu. Dün geldi bir çocuğunu aldı. Kızım, "Alsın, yeter ki buradan gitsin" dedi. Daha sonra sabah gelip diğer çocuğu almak istediğini söyledi. Çocuğun uyuduğunu söyledim. Kızım da akşam halası hasta diye onun yanına gitmişti. Sabah saat 07.00'de adam bir daha geldi, kapıda geziyor. Daha sonra kızım geldi "Anne karnım aç" dedi. Yavrum kahvaltı edecekti, bir de baktım tak, bir ses geldi. Kızım gitti, evimi yıktı." diye konuştu.

DAHA FAZLA