İstanbul’da işe gitmeyen şahıs evinde ölü bulundu

İstanbul’da işe gitmeyen şahıs evinde ölü bulundu

Sefer Köksal, yaşamına son verdi.

İstanbul Sultangazi’de işe gitmeyen güvenlik görevlisi Sefer Köksal’a ulaşamayan yakınları, kontrol etmek için girdikleri evde Köksal’ın cansız bedeniyle karşılaştı.

Sultangazi’ye bağlı Esentepe Mahallesi’nde yaşayan 36 yaşındaki güvenlik görevlisi Sefer Köksal, bir intihar notu bırakarak yaşamına son verdi.

Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Köksal'ın işe gitmemesi üzerine paniğe kapılan mesai arkadaşı mahalleye geldi. Mesai arkadaşı ile Köksal'ın kayınbiraderi kapıyı kırarak içeri girdi. Yakınları Köksal’ın cansız bedeniyle karşılaşırken, oğullarının ölüm haberini alan anne ve baba ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.

NOT BIRAKARAK İNTİHAR ETTİ

İddiaya göre, bir hafta kadar önce eşi Merve Köksal’ı umreye gönderen Sefer Köksal (36) sabah erken saatlerinde iki çocuğunu kardeşine bıraktıktan sonra evine döndü. Evine döndükten sonra kendini doğal gaz borusuna asarak intihar eden Köksal’ın, arkasında bıraktığı notta şu ifadeler yer aldı:

“Yaşadığım hayatta hep yanıldım benim kimsem yokmuş Rabbimden başka yaptığım hataları hesap vermeye gidiyorum inşallah. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Elveda dünya.”

Köksal'ın cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DAHA FAZLA