İstanbul'da Hatice Soysal, evli olduğu Adnan Soysal tarafından katledildi!

İstanbul'da Hatice Soysal, evli olduğu Adnan Soysal tarafından katledildi!

Sultanbeyli'de Hatice Soysal, evli olduğu Adnan Soysal tarafından ilk önce oğluyla birlikte rehin alındı, ardından ise bıçaklanarak katledildi.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde Adnan Soysal, tartıştığı Hatice Soysal ve oğlunu rehin aldı. 16 yaşındaki çocuk bulduğu fırsattan istifade ederek dışarı kaçıp polise haber verdi. Olay yerine gelen polis balkondan eve girdi. Ancak Adnan Soysal önce Hatice Soysal bıçakladı sonra kendi bileklerini kesti. Saldırıya uğrayan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Kadın cinayeti saat 04.30 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Ersin Sokak’ta bulunan üç katlı bir evin en üst katında meydana geldi. İddiaya  göre Adnan ve Hatice Soysal henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma esnasında Adnan Soysal, evli olduğu Hatice Soysal'ı ve oğlunu odaya kilitleyerek tehdit etmeye başladı. Çocuk, yaşanan arbedede fırsatını bularak dışarı kaçmayı başardı. Dışarı çıkan çocuk hemen polisi aradı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Adnan Soysal kapıyı arkadan kilitlediği için polisler eve giremedi. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye merdiveni ile üçüncü katın balkonuna çıkan polis, balkondan eve girdi. Hatice Soysal’ın bıçaklanarak öldürüldüğünü gören polis, Adnan Soysal'ı da kendi bileklerini kesmiş halde buldu. Katil zanlısı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Hatice Soysal’ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kadın cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

DAHA FAZLA