İstanbul’da bir kadın, yedinci kattan şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybetti

İstanbul’da bir kadın, yedinci kattan şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybetti

İstanbul'da 7 katlı binanın çatı katından henüz bilinmeyen bir nedenle düşen Ukraynalı kadının şüpheli ölümü araştırılıyor.

İstanbul'un Şişli ilçesinde 7 katlı binanın çatı katından henüz bilinmeyen bir nedenle düşen Ukraynalı Larysa Kuzkyk yaşamını yitirdi. Kadının ölümüne ilişkin, evde bulunan bir kişi ifadesi alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.

Ukraynalı olan 43 yaşındaki Larysa Kuzkyk, Fulya mahallesinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. Dün akşam saat 20.00 sıralarında 7 katlı binanın çatı katından bir kadının düştüğünü görenler durumu polis haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Larysa Kuzkyk’a ilk müdahaleyi yaparak ambulansla İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Fakat hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kuzkyk hayatını kaybetti.

Polis, Larysa Kuzkyk’nın düşerek hayatını kaybetmesini şüpheli bulurken, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından evde bulunan bir kişi ifadesine başvurulmak üzere Emniyet'e götürüldü. Kuzkyk'in ölümünün cinayet mi yoksa intihar mı olduğu araştırılıyor.

DAHA FAZLA