'İstanbul seninle kazanacak' diyenler tatilde de tam gaz çalışmaya devam etti

'İstanbul seninle kazanacak' diyenler tatilde de tam gaz çalışmaya devam etti

İstanbul Seninle Kazanacak sloganı etrafında bir araya gelen ve gönüllükatılımlarla ilerleyen inisiyatif bayram tatilinde de saha çalışmalarınısürdürdü.

İleri Haber

Sosyalistlerin, demokratların bağımsız bir seçim çalışması yapmak İstanbul Seninle Kazanacak sloganı etrafında bir araya geldiği ve gönüllü katılımlarla ilerleyen inisiyatif bayram tatilinde de saha çalışmalarını sürdürdü. Adalar’da İstanbul halkı karşılandı, mahalle toplantıları yapıldı, pazarlara çıkıldı, kadın ve beyaz yaka buluşmalarına hazırlanılıyor.

 23 Haziran İstanbul seçimlerinde “Biz de tarafız, demokrasi mücadelesinin bir gereği olarak İmamoğlu’nu destekliyoruz. Kazanmanın ve kazandığını korumanın ancak halkın özne olduğu bir mücadeleyle mümkün olduğunu bilerek “İstanbul seninle kazanacak” sloganıyla yan yana geliyoruz” diyen sosyalistler, demokratlar bayram tatilinde de sahalardaydı.

Bayramın üçüncü günü Adalara akın eden İstanbulluları İstanbul Seninle Kazanacak standı ve “gönüllü ol çağrısı karşıladı. Adalara geçerken vapurda canlı yayın yapan A Haber de İstanbul Seninle Kazanacak gönüllülerinin protestosundan kurtulamadı.

23 Mayıs’ta Levent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen forumla çalışma planını çıkaran İstanbul Seninle Kazanacak inisiyatifi, o günden bu yana İstanbul’un 20 ilçesinde başlattıkları çalışmaları gönüllü katılımlarla genişleterek sürdürüyor. Çalışmalar 23 Haziran’a kadar diğer ilçelere de yaygınlaştırılacak. Saha çalışmalarının yanında çeşitli toplumsal mücadele alanlarında da özgün talep ve söylemlerle çalışma ekipleri oluşturuluyor.